Hverdag..

Et av de få bildene av meg, fra turen.

Ja, så var ferien over. Tre fantastiske uker i Thailand og noen dager med høydeskrekk i Amsterdam. Nå er penga slutt, kreftene er borte (det tar på med så mye bevegelse på tur) og livet er jaggu over det også. Det er hverdag igjen! For meg betyr det å spare til ny tur, få en ny gulerot og ikke minst enda et kryss på bøtta-lista som skal oppleves.

Jeg begynte min 5-års plan 1. januar i år og har derfor litt dårlig tid med hva jeg “må” oppleve. Det er endel igjen på lista mi, min egen bøtte-liste og det beste hadde vært å vinne i lotto. Nå spiller ikke jeg lotto, men jeg klager over at jeg ikke vinner fordet. Det gir en salig trøst, men nå er det bare å betale ned alle kreditorer, for å overgå meg selv på neste tur. I fjor var jeg i Dubai og svidde av 87 tusen, men denne gangen nesten på sparebluss med bare litt over 80. Litt spesielt siden det i fjor også bare var en 14-dagerstur. Jeg har i alle fall hatt det veldig bra. Jeg liker å bo bra, jeg liker å spise det jeg vil når jeg vil og jeg liker shopping. Det er ferie for meg. Nå har jeg jo også skjønt at jeg kan reise aleine, så det er mye planlegging på gang, selv om det helt klart er bedre å dele opplevelsene med noen på turene og ha selskap.

Jeg ser ikke for meg at jeg kommer til å blogge særlig mye, før det skjer noe igjen. Jeg skal på jobb i morgen og det er mandag i tillegg. Jeg kommer nok til å gå inn i en dyp depresjon og date Prins Valium. Det blir vel tilbake til klaginga. Godt jeg har minnene.

Bangkok – Pantip Suites 🙂

Hua Hin- Centara Grand Resort 🙂

Bangkok – Oriental Residence 🙂

Prak Nam Pran – Paradise Villa 🙂

Pattaya – Pattaya Hilton 🙂

 

🙂
Bøtters

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.