Kvinnfolk fra Hollywood

Maria Montazami

Jeg er jo svoren fan av Svenske Hollywoodfruer. Det er altså så befriende å kunne sitte her hjemme og le av andre. Så kan jeg mene at jeg er så innmari mye bedre og sikkert hadde gjort alt annerledes, i hvertfall i huet mitt og nyter andres forfall. Hva jeg mener om noen ville gjort det samme med meg. Dah, been there done that. Like moro det også.

Også får jeg min dose av luxus, gull og glitter. Neste sesong er allerede godt i gang i Sverige og Gunilla har fått sitt eget show i tillegg. Herlig dame. Ikke faen om jeg ville møtt spetakkelet, men festlig som tv-underholdning for oss som ikke eier hverken moral, etikette eller sunn fornuft. Reality er destruktivt, men forferdelig festlig. Jeg har måtte ta igjen episodene i dag, på nettsidene til TV3 i Sverige. Jeg har ikke tolmodighet til å vente til det kommer på nett her i Norge.

Godjentene, detta.

🙂
Bøtters

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published.