Amsterdam

Jeg har lært. Mat spiser jeg på Oslo S, siden Gardermoen tar for mye av reisekassa.

Det var alt for bedregelig å være hjemme. Jeg som hadde gledet meg til ny balkong og så viser det seg at de har satt inn døra skeivt. Jeg får mark av sånt. Hvorfor kan ikke folk bare gjøre en god jobb med en gang, i stedet for å gamble på at det ikke blir oppdaget. Jeg skal ha detta fiksa, det er sikkert, men sånt stress orker jeg ikke etter en så fin ferietur jeg har hatt, så derfor dro jeg på ferie igjen.

Jeg var sparsommelig og tok flytoget ut til Gardermoen og så på en TV skjerm der, at ingen fly er innstilt eller forsinket i dag. Hurra, men det holdt bare frem til jeg kom til Gardermoen. Da kansellerte KLM 11:50 flyet. Så var det å finne en skanke med noen fra KLM. Jeg fikk en sms om at det jobbes med en løsning og at jeg skulle få ny beskjed, men det fikk jeg aldri. Køen foran skranken var også lang som et vondt år, og jeg tok tiden på de som stod og fikk hjelp. 25 minutter tok det. Det ville aldri gå med den køen, så  jeg ringte kundeservice i utlandet, for der var det ikke kø og jeg fikk nytt fly på 4 minutter.

Jeg er for gammal til å sitte i en avganshall og bare vente, spesielt med de prisene det er på Gardermoen. Jeg regnet litt på det og fant ut at jeg likesågodt kunne leie meg rom på Radisson SAS og heller sove bort matpengene. Så da gjorde jeg det. 1100,- kroner for et dagrom, hvor jeg først ble vekt av en telefon en time etter at jeg hadde sovna. Jeg sovna igjen, men så kom det folk inn på rommet mitt etter nok en time, så jeg ga helt opp. Dritthotell. Jeg gikk ut på motorveien å røyka i stedet. Roligere var det også.

Flyet mitt 17:15 ble nesten en time forsinket, men det overlevde jeg og kom meg endelig til Amsterdam. Hotellrommet mitt var gitt bort, så jeg fiksa meg leilighet av billigste sorten (jeg skal jo ikke bruke mere penger på ferie nå), men måtte like jævlig betale 30 Euro ekstra for sen innsjekking. Alt skulle liksom gå galt i dag. Også den drittleiligheten.

Radisson SAS ble bortkasta greier. Umulig å sove der.

🙂
Bøtters

Leave a Reply

Your email address will not be published.