Borte bra, men hjemme..

Bislet Limousin hentet meg på Gardermoen. Herlig.

Jeg kom meg hjem, etter en fin tur med Emrates via Dubai. Jarle fløy Thai sin direkterute og kom frem på morgenen i dag, mens jeg landa rundt 13:00. Businessen ombord Emirates er fin, men da mest med tanke på setene. Jeg klaga jo endel over det på vei ned. Alle ekstragodene er borte og luxus i skyene er tydeligvis over. Mitt fly gikk halv tre og jeg visste jo at det ikke ble servert mat før frokosten, utenom disse tørre blingsene i baren ombord, så jeg var mett og gikk rett til sengs ombord.

Jeg har lært! Skal jeg fly med Emirates, er det best å være mett i utgangspunktet.

Jeg våkna litt underveis og var dum nok til å ta en slurk av vennet som stod i minibaren min. Før serverte Emirates alltid en flaske VOSS vann, men nå er det noe lokalt fra Dubai som dessverre inneholder hele 50% klorin. Det er fæle greier. Jeg hadde smak av et offentlig bad i kjeften gjennom hele turen, i tillegg til ødelagt nese. Ombord får vi goodiebags fra Bvulgari, hvor toalettmappa dessverre nå ser ut som den er sydd i en bakgate i Thailand. Det er den kanskje også, men innholdet er bra med store Bvulgari produkter. Dessverre fant alle kvinnfolka ombord det fornuftig å spraye seg ned, så det lukta jo flitt kraftig i kabinen. Ingen av de som jobbet ombord brydde seg om det, og lot folk spraye i vei. Fæle greier.

Frokosten før landing i Dubai, var grei, men ingenting som imponerte mer enn mat som vanligvis serveres på økonomi. Flere valgmuligheter da, det er jo fint nok. Jeg fikk uansett mine 2 cola, før jeg fikk servert 4 til. Endelig noen som skjønte det. Neste gang skal jeg uansett ta meg meg drikke sjøl.

Sigarsalongen på flyplassen i Dubai, er verdt flybilletten aleine.

🙂
Bøtters

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.