Ferien er over.

Pokkers, så fort negla gror her nede i varmen. Jeg har fått klør!

I natt skal vi hjem. Flyene våre går etter midnatt, så vi har beholdt rommet frem til søndagen. Jeg hater sånt stress med å sjekke ut og bare gå å vente til jeg får kommet meg ombord. Sånne lange, dritkjedelige dager er jeg helt ferdig med. Så vi blir her frem til vi blir henta halv elleve i kveld. Emirates har inkludert transport ut til flyplassen og dem har allerede ringt å bekrefta. Flotte greier, så blir det standsmessig ut til Suvarnabhumi og hjem til Oslo.

Det har vært deilige dager her i Thailand og vi har kost oss godt. Jeg må si det har vært en særdeles velllykka tur. Alt har gått på skinner, vel utenom en liten operasjon i senga og mangelen på sex, men ellers fra øverste hylle og en slik tur frister det å gjøre enda en gang.

Jeg fikk i alle fall beina ut i dag og gjort mine siste innkjøp. Panikkshopping er gøy. Jeg må jo også nevne at jeg har blitt gjenkjent her nede i Bangkok. Jeg er jo bare så international, liksom. Jeg var på et shoppingsenter som heter Terminal21. Jarle og jeg så etter en heis og så ser vi plutselig en Japaner som peker på meg. Vi trodde jo han holdt heisen for oss, så jo nermere vi kom, jo mere nervøs ble han og så dura vi inn i heisen hvor han stod. En haug med jenter fnisa og tok på meg. Ganske så surrealistist. Hadde det bare ikke vært for at jeg så TheRing rett før jeg dro, ville jeg nok tatt dette mye lettere. Vi beina i alle fall så fort heisen stoppet.

Jeg skjønner folk har pula mye i Thailand, når dem svetter sperm!?

Det ble ingen analsklylling på meg i Thailand, for den dusjen der nekta jeg å kjøre opp i rassen!

Jarle ble stadig imponert over det elektriske anlegget her i Thailand!

🙂
Bøtters

Leave a Reply

Your email address will not be published.