Modell for en dag!

Det er litt moro å skryte av at man er modell, men jeg begynner å bli litt lei av å alltid være “før” bildet. Jeg drar ikke så mye mannfolk på det!

Bildet under har ikke blitt brukt i noen modellkampanje. Tvert i mot. Jarle, han som passer på meg i ny og ned, tok dette på et toalett i Sitges, utenfor Barcelona i Spania. Han og jeg jobbet under Pride og selv om det ble en stor suksess for oss begge, så lå jeg aleine hver kveld. Kanskje ikke så rart, når jeg var bitter og grinete hele kvelden og gikk rundt i en nakendrakt. Den skal jeg legge ut bilde av seinere. Facebook sperra meg pga. det bilde. Uansett, forferdelig moro.

Jeg fikk en forespørsel om en litt større jobb her hjemme, som konferansier og med show og de ville gjerne se noen nye bilder av meg. Jeg sendte derfor dette. Noen minutter seinere fikk jeg beskjed om at arrangementet var avlyst.

🙂 Bøtters

1 comment for “Modell for en dag!

  1. Jenny
    August 23, 2017 at 14:53

    du er nok den kuleste jeg vet om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.