Throwback Thursday

Det er jo litt spesielt at jeg har sånn throwback dag, når det meste jeg skriver allerede har skjedd. Sånn er det jo med de fleste bloggere, men når det gjelder meg har det skjedd for lenge siden. Det driter jeg i. Jeg vil være med på Throwback Thursday jeg også.

Jeg gikk på scenen igjen i fjor. I februar. Det var detta skrellet fra Drammen, spetakkelet med det klingende navnet Miss Trulte som fikk overtalt meg, så skravla jeg høl i huet på han et år, gjorde Fifi`s beundring til skamme og lå aldri med Floria. Kjempemoro! Jeg ble jo glad i dem alle og gjorde småjobber med dem sånn etterhvert. Herlige mennesker.

Sammen med Fifi von Tassel og Floria F. Ellatio ble “Et Show Uten Sidestykke” satt opp i Oslo. Ronny Wilhelm fra GGG og Anarexia fra Cat Club, var med som gjesteartister.

Bare det at den gamle hagga her skulle inn i høye hæler igjen, er jo slemt nok i seg selv, men så skulle jeg være kreativ også, så dermed var det bare å finne frem symaskinen igjen. Den første helgen, var det fult hus, men så tryna det uka etterpå og siste dagen hørte vi oss selv mime. Da er det lite folk i salen, altså, men sikkert moro allikevel for de som hadde delt maxitaxi for å se på oss. Geisha videoen som ligger nedenfor, gjorde året etter at jeg fikk egen agent i Hollywood og agentur med en av verdens beste motefotografer. Jeg sa meg jo fornøyd.

Sex selger: Gaysir.no

 

 

 

 

🙂 Bøtters

Leave a Reply

Your email address will not be published.