Seng på flyet..

Det ble Emirates nok engang, rett og slett fordi jeg er fornøyd. Oslo –  Bangkok T/R. Det koster jo flesk, men jeg har seng å sove i ombord. Det blir redd opp med madrass og sengetøy fra Frette, i en flat seng på to meter. Jeg er feit og trenger god plass! Alltid en god start på ferie. Dessuten blir jeg hentet i Oslo av Bislett Limousinservice, som kjører meg til Gardermoen og venter på meg når jeg kommer hjem igjen og gratis transfer i Thailand. Sånt kommer godt med.

Jeg har flydd Emirates mange ganger. Trives ombord der, men jeg hadde en litt spesiell opplevelse for noen år siden. Dette var på vei fra Bangkok til Dubai. Jeg og Prins Valium sovna godt, etter alt for mange drinker i loungen ombord. Joda, det er egen bar med sofaer ombord i disse flyene. Gratis, så da må man jo drikke mere, så jeg ble på en snurr og burde nok latt Valiumen ligge. Jeg sovna flatt. Så langt, alt vel.

Så våkner jeg midt under frokostserveringen. Naken! Jeg hadde altså kledd av meg i løpet av natta og ser ned på morrabrødet mitt, som ser tilbake på meg igjen. Flaut. Dyna lå nederst ved føttene. Nå er det ikke så digert mellom beina her, men når buksa, trusa og t-skjorta ligger i midtgangen og junior er litt glad, så syns det jo. Dessuten har jeg vært litt på latsiden med intimbarbering, etter fyldte 40 og ting blir liksom ramma inn. Jeg fikk fart på meg og takket nei til frokost.

Jeg kom meg ut av flyet i Dubai og takket gudene, som jeg ikke engang tror på, at ingen fikk dette med seg. Så skal jeg gå ombord i flyet til Oslo og blir ønsket velkommen med fullt navn, allerede før jeg har levert boradingkortet, med noen salige glis. Joda, de visste.

Jeg ser ingen grunn til å sitte trangt på fly!

🙂 Bøtters

Leave a Reply

Your email address will not be published.