Det er ferietid..

Jeg tok meg to-dagers ferie, for å planlegge ferie. Jeg elsker nemlig ferie og prøver å overgå meg selv hver eneste gang. I fjor var jeg 14 dager i Asia og svei av 87 tusen. Det var virkelig gøy og frister til gjentagelse. Jeg har ikke råd til det, men når jeg først skal sove aleine, så skal jeg jaggu sove bra! Det er deilig å føle seg som en konge, når man elles bare går rundt som ei dronning.

Neste langtur er til Thailand. Det blir i slutten av august og jeg gleder meg ekstra denne gangen, siden kompisen min Jarle blir 50-år og feiringen skal foregå hver eneste dag. Vi skal meske oss med luxus, opplevelser og god mat. Jarle liker det varmt om natta, men jeg liker det kjølig, så derfor deler vi aldri soverom. Vi har allerede tatt den krangelen om aircondition og har lært at det gjør vi absolutt ikke igjen. Ikke ligger vi med hverandre heller, så vi har alltid hvert vårt rom. Sånn sett har jeg alltid en mulighet til å dra med meg noe ræl fra gata. Dessverre ender det som oftest med at jeg drikker meg så til mot, at jeg tilslutt ikke skjønner at jeg faktisk ligger aleine allikevel.

Vi delte en gang rom, men etter at jeg hadde selvmedisinert meg og gikk inn i drømmeland med Prins Valium, så antasta jeg fyren. Jeg tok tak i kuken hans og røska til. Den som sover synder ikke, men Jarle våkna for å si det sånn.

Nå skal det bestilles overnatting og annen moro, så teller jeg ned og gleder meg som en unge.

Bangkok.

🙂 Bøtters

Leave a Reply

Your email address will not be published.