Dagens Valium

Nei, det går ikke bra. Det er for bratt! Jeg hater når folk spør meg hvordan det går og jeg, med et litt småtrist blikk, forteller at jeg ikke har det bra. Uttrykket på motparten er da godt nok til at jeg kommer meg gjennom resten av dagen. Jeg er enkel sånn. Folk vil nemlig ikke høre, for det er mye enklere på facebook. Der gir man en “like”, et hjerte eller en kos. Så er man ferdig med den greia.

Nå har det jo blitt et eget yrke å være sjuk på facebook. Måtte skjebnen gjøre det slik at ingen blir friske heller, for da forsvinner oppmerksomheten og andre igjen vil jo gå enda lengre ned i kjelleren om face uteble. Det er rart hvoran man fort kan finne trøst i det å være et offer. De stakkarene som virkelig sliter og en “like” beriker både dagen og resten av uka, kan fort forsvinne i mengden. Stakkars folk.

Heldigvis er ikke jeg sjuk. I alle fall ikke diagnosiert. Jeg har litt kols, noe diabetes, dårlige knær og bein som går som en hjulvisp. Huet er foreløpig stabilt. Jeg drar det kanskje langt når noen spør meg av ren høflighet, men jeg går fortsatt fritt rundt og irriterer meg heller over alt og alle. Mest meg selv. Så får man kalle det en sjukdom også. Jeg mener nemlig at Valium kurerer alt. Til hverdag og fest, er Valium best. Det kommer bare helt ann på hvor mange man tar..

🙂 Bøtters

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published.