The Lighthouse Suites, Pismo Beach. | The Daily Valium


The Lighthouse Suites, Pismo Beach.

September 7, 2012

Obispo Beach.

Vi spanderte på oss en to-soveroms  suite, med hver vår king-bed, rett på stranden i Pismo Beach. Rett nedenfor San Luis Obispo. Riktigok røykfritt, men det er de alle over en viss standard her i byen. Det er for såvidt samme familie som mer eller mindre eier alt og de rikker ikke på krava og det koster også.

Et par tusen pr. natt, men godt med litt luksus og hvert vårt bad, samtidig som vi kunne skravle og være sammen. Vi sovna riktignok flatt og resten av området vil nok passe best for de som bare vil sitte i en stol og se på havet, som for så vidt var 4cm. kaldt. Dessuten er det ganske så kjølig her utover kvelden og jeg savner varmen i LA allerede. Jeg sovnet nå godt, til bølgeskvulp og total  stillhet. Jeg stod også på balkongen og lot tankene fly, mens jeg så utover havet. Jeg hater sånt piss, men dette har vi tross alt betalt for.

Det hvite hoteller er her vi skal bo i en natt.

Balkongen til venstre, i andre etage. Der bor vi.

Jarle frekka av seg t-skjorta, men det ble fort kaldt utover kvelden.

Adidas Original Represent

Tina & Bettina, The Movie.

:-)
Bøtters

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GAY BLOG of the YEAR Norway: 2010/2011/2012

Former dragqueen and participant in reality TV-series, but now a queer leftover. Instead I look back and try to suck out the last attention possible. Rest of the time, I either brag, lie or complain..

Botta Pedersen