Beverly Hills med helikopter :-) | The Daily Valium


Beverly Hills med helikopter :-)

September 4, 2012

Jarle er klar.

Vi dro ut til en av de private flyplassene her i LA, hvor mange rikfolk har sine privatfly og så leide vi et helikopter. Det meste kan kjøpes for penger, mens vi som ikke har råd til slikt får nøye oss med å leie. 3000,- kroner timen og så bar det opp i luften med en pilot fra Tyskland. Han var heldigvis inkludert i prisen, ellers ville jo det helikopteret vært lite nyttig. Jeg fikk sitte foran og Jarle hadde hele baksetet. Herlig følelse og så skulle viendelig få se fine hus, okke som. Jeg har ikke drassa legemet mitt helt til LA for å se trær og murvegger. Pokkers heller.

Detta kan jeg bli vant til..

Vi startet med en heftig rundtur over Will Smith`s krypinn, så var det Hilton, Hyatt, Spelling og resten av alle de enorme husene. Dæven, vi snakker digre mansions. Lekre bassengområder og ikke minst grotta ved Playboy Mansion. Bel Air, Hollywood Hils, Malibu, Santa Monica osv.. Vi så rett og slett alt. Det var helt fantastisk og vi kjørte også over hele Los Angels og ikke minst var det kult å suse over Hollywood skiltet i åsen. Timen gikk fort, men jeg landa ikke selv om vi kom oss ned på bakken.

Jeg vil bli rik, så enkelt er det med den saken, dog med min kommunale lønn vil nok det ta sin tid. Jeg hater virkeligheten, men jeg fikk jammen meg en liten sniff av hvordan det er på andre siden av gjerdet og så langt var det faktisk grønnere der. La oss la det være med den tanken, så har man i alle fall noe å fantasere om. Her er en liten smakebit av hva vi så.

Will Smith Mansion

Playboy Mansion.

Disney Mansion

Spelling Mansion

Downtown Los Angeles.

 Jo flere som klikker på denne linken, jo fortere får jeg råd til å kjøpe meg hus i Beverly Hills!
Adidas Original Represent

:-)
Bøtters

2 Responses to Beverly Hills med helikopter :-)

  1. Ole-Martin on September 12, 2012 at 18:34

    Jeg klikket på linken.

    Ser frem til å fly helikopter over Bøtta Mansion en gang i fremtiden

    • Bøtta Pedersen on September 13, 2012 at 08:20

      Jeg har lenge lurt på når blokka mi skal bli en turistattraksjon. Jeg har for så vidt lurt på når jeg skal bli det også :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GAY BLOG of the YEAR Norway: 2010/2011/2012

Former dragqueen and participant in reality TV-series, but now a queer leftover. Instead I look back and try to suck out the last attention possible. Rest of the time, I either brag, lie or complain..

Botta Pedersen