Oslo – London, British Airways. | The Daily Valium


Oslo – London, British Airways.

August 31, 2012

*DoNotEat*

Vi kom oss over til London, forholdsvis smertefritt om man ser bort i fra den grusomme frokosten. En eller annen form for pølse, utvanna eggerøre, en skinkebit (som faktisk var helt OK) og så noe soggy sopp. Det beste med måltiden var colaen. Jeg skeiet ut med en som inneholdt sukker. Litt kos må man jo unne seg. Ellers må jeg jo skryte av desserten. Jeg likte at BA hadde dessert til frokost. Litt stas skal man ha på business klasse.

Ja,takk!

Ombord på disse småflyene som kjører korte strekninger, så er business lagt opp slik at man sitter ved midtgang og vindu, mens setet i mellom er ledig. Det er deilig, men jeg må faktisk innrømme at benplassen allikevel var bedre enn forventet. Jeg fikk faktisk plass til knærne, noe jeg ikke skjønner siden de visstnok opererer med 31″? Alle har vel fått med seg at jeg ikke har krympa de siste åra og overraskende nok var også servicen bra. Første del av turen startet bra.

Ledig sete i midten :-)

Jarle sier hei :-)

Når BA gir deg brød til frokosten, burde de opplyse om at det er sjokolade inni, men jeg klaget ikke..

Tina & Bettina, The Movie.

:-)
Bøtters

One Response to Oslo – London, British Airways.

  1. nike pas cher on September 4, 2012 at 00:44

    I love the way you wrote this article. This is wonderful. I do hope you intend to write more of these types of articles. Thank you for this interesting content!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GAY BLOG of the YEAR Norway: 2010/2011/2012

Former dragqueen and participant in reality TV-series, but now a queer leftover. Instead I look back and try to suck out the last attention possible. Rest of the time, I either brag, lie or complain..

Botta Pedersen